Vlooien bestrijden nodig met dieren

Vlooien bestrijden, voor wie huisdieren in huis heeft is het een punt dat eens in de zoveel tijd waarschijnlijk gewoon weer terugkomt. Het is erg vervelend om hier last van te hebben, dus het is ook echt wel noodzakelijk om hier iets aan te doen. Als je kijkt naar het formaat van dit ongedierte, is het eigenlijk bijzonder dat ze voor zoveel ergernis kunnen zorgen. Toch zal iedereen ze liever kwijt dan rijk zijn! En dat is ook niet zo vreemd, met hun beten kunnen ze immers voor heel veel jeuk zorgen. Zodra je merkt dat jij hier in huis last van hebt, is het dus van belang om met vlooien bestrijden aan de slag te gaan. Met welke huisdieren kun je nu van dit probleem last krijgen? Dit kan eigenlijk met ieder dier dat een vacht heeft. Denk dan aan honden en katten, maar ook aan bijvoorbeeld konijnen en knaagdieren. Een vlo leeft het liefst in een warme vacht en heeft daar meteen zijn eten bij de hand. Ze leven immers van het bloed dat zij door beten tot zich krijgen. Van een dier springen ze gerust over op een mens en de beten veroorzaken bij ons kleine rode bultjes die flink jeuken. Daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk iets aan doen, dus vlooien bestrijden is dan echt geen overbodige luxe! Bekijk snel de website https://beestjeskwijt.be/.

Voorkomen van plagen en vlooien bestrijden

Natuurlijk is voorkomen altijd beter dan genezen en dat geldt ook bij dit ongedierte. Kun je ook voorkomen dat je over moet gaan tot vlooien bestrijden door preventieve maatregelen te nemen? Je kunt wel wat doen, maar helemaal voorkomen blijft lastig. Zo kun je bijvoorbeeld ervoor zorgen dat jouw dieren een vlooienband dragen of speciale druppels toegediend krijgen. Ook is het altijd raadzaam om je meubilair goed schoon te zuigen en schoon te houden, om zo de eitjes te verwijderen en verdere uitbreiding van de plaag te voorkomen. Kussens van huisdieren op 60 graden wassen kan ook goed helpen, net als regelmatig kammen met een vlooienkam. Wanneer wordt vlooien bestrijden nu noodzakelijk? Je kunt zien dat dit nodig is als:

  • jouw huisdier zichzelf heel vaak krabt
  • jij last krijgt van rode jeukende bultjes
  • je zwarte stipjes op het kussen van je dier zit, dit zijn de uitwerpselen

Je hebt het dus snel genoeg door wanneer het echt tijd is voor vlooien bestrijden en dan is het ook zaak om zo snel mogelijk actie te ondernemen. Een vlo kan namelijk wel een meter ver springen en legt iedere dag wel 40 eitjes, dus een plaag breidt zich snel enorm uit.

Beestjes Kwijt biedt oplossing

Op het moment dat je echt dit ongedierte in je woning hebt zitten, dan heb je dus zomaar te maken met een plaag en dan kun je eigenlijk niet zelf meer aan de slag gaan met vlooien bestrijden. Hoe pak je dit probleem dan aan? Je neemt dan gewoon contact op met Beestjes Kwijt. Dit kan via het formulier op hun website of je kunt ze ook gewoon even bellen. Zij hebben contacten met ongediertebestrijders door het hele land en kunnen deze meteen voor jou benaderen. Er komt dan een specialist op het gebied van vlooien bestrijden bij jou thuis en deze zal er, in overleg met jou, voor zorgen dat het probleem vakkundig aangepakt wordt. Zo ben jij snel van de plaag verlost en kun je weer genieten van je huis. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je huisdieren is dat natuurlijk een hele opluchting! Blijf dus niet met het probleem zitten, maar schakel een specialist in vlooien bestrijden in via Beestjes Kwijt!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn