Dankzij onze organisatieopstellingen verbetert de productiviteit

Is de sfeer binnen uw bedrijf vrij bedrukt? Is er sprake van vele ziekmeldingen en komt dat mede door de werkdruk? Weet u niet zo goed wat u moet doen aan de omzetdaling en de problemen met uw personeel? Dan kunnen de organisatieopstellingen van delphia.be wellicht soelaas bieden. We hebben erg veel ervaring met organisatieopstellingen opgedaan in de afgelopen jaren. Dankzij onze sessies hebben we vele bedrijven in Nederland en België kunnen helpen en we hopen hetzelfde te kunnen betekenen voor uw bedrijf. Deze organisatieopstellingen kunnen op uw werkvloer plaatsvinden, bijvoorbeeld in de kantine of vergaderruimte. Onze organisatieopstellingen zijn elke keer weer anders omdat we ze actief toespitsen op de situaties die op uw werkvloer gelden. Het is daarom van te voren al erg belangrijk dat u open en eerlijk bent. We moeten immers een reëel beeld krijgen van de situatie zodat we daar met deze organisatieopstellingen op in kunnen spelen. Houdt u zaken achterwege, dan werkt het uiteindelijk minder goed en kunt u problemen blijven houden. Wat houden deze organisatieopstellingen nu eigenlijk precies in? Er wordt in ieder geval een hele dag voor uitgetrokken en we gaan u en uw team 7 thema’s of systemische opstellingen voorleggen. Daardoor kunnen er meerdere problemen in één keer aangepakt worden en dat vergroot de effectiviteit. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de thema’s in te perken, bijvoorbeeld als u denkt dat een enkel thema afdoende is op dat moment.

Organisatieopstellingen binnen kleine en grote bedrijven toepassen

Bij consultancy denkt u waarschijnlijk al snel aan cijfers en saaie berekeningen. Verkooptechnieken passeren de revue en u zit de hele dag naar slaapverwekkende PowerPointpresentaties te staren. Onze organisatieopstellingen gooien het over een heel andere boeg. Er wordt een actieve rol van iedere werknemer verwacht. Er wordt gewerkt aan de teamgeest, u leert meedoen en meedenken tijdens brainstormsessies zodat u uzelf kunt ontplooien. Laat een andere kant van uzelf zien en krijg weer plezier in het werk dat u doet. Daar moeten de arbeidsomstandigheden misschien ook voor gewijzigd en aangepast worden en deze zaken komen tijdens de organisatieopstellingen dan ook zeker voorbij. We willen u een aantal voorbeelden geven waarvoor organisatieopstellingen zeer geschikt zijn als methode:

  • Doelstellingen helpen bereiken,
  • Doelstellingen helpen definiëren,
  • Strategieën helpen bepalen,
  • Product placement naar klanten toe,
  • Nieuwe producten uittesten.

Het is geheel aan u om aan te geven wat u wel en niet wilt behandelen tijdens de organisatieopstellingen. Maar zoals zo vaak hebt u dit niet geheel in eigen hand. Er komen misschien zaken boven water waar u nog niet eerder bij stil had gestaan maar die wel een grote positieve draai kunnen geven aan de bedrijfsvoering en de omgang met klanten en personeel.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

Naast deze opstellingen voor organisaties bieden we ook familieopstellingen aan. Het kan helpen om ergernissen binnen de familie op te lossen maar ook binnen het gezin. Van stelletjes tot aan ruzies tussen broers, ouders en zussen, dankzij deze familieopstelling komen deze zaken boven water, worden ze bespreekbaar gemaakt en werken we samen naar een oplossing toe waar iedereen tevreden over zal zijn. Bij Delphia staat EMDR hoog in het vaandel. Deze behandeltechniek wordt niet ingezet voor de reeds genoemde opstellingen, maar zijn individueel toepasbaar bij mensen die lijden aan trauma’s, angststoornissen en depressies. Wilt u hier iets meer over weten of wilt u een bedrijfsopstelling inplannen? Bel dan vandaag nog met Peter van Caenegem of stuur een e-mail. Dan kan deze sessie snel worden samengesteld en worden gereserveerd. Voor de actuele prijzen verwijzen we u graag door naar de website.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn