Snel en makkelijk afvallen

Hypnosepraktijk - AfvallenIedereen wil zo vlak voor de zomer nog wel een paar kilo verliezen! Veel mensen hebben ook wel een redelijk idee over hoe ze moeten afvallen, maar hebben hier de puf of de motivatie niet voor. Door jezelf duidelijke doelen te stellen en je te houden aan een aantal simpele tips is het mogelijk om snel en effectief die overbodige vetvoorraad kwijt te raken. Afvallen hoeft helemaal geen gevecht te zijn, afvallen kun je leren. Wat moet je doen om snel en gemakkelijk van dat beetje extra buikvet af te komen?

  • Bepaal waar je naartoe wilt
  • Zoek een maatje
  • Deel je ervaringen
  • Gezonder leven en goed slapen
  • Hypnose

In de eerste plaats moet je bepalen waar je naartoe wilt. Spreek met jezelf af hoeveel kilo je na een bepaalde periode wilt wegen. Stel jezelf geen onrealistische doelen, deze zul je toch niet volbrengen. Wanneer je te veel van jezelf vraagt zul je zien dat het afvallen na een tijdje niet meer lukt, je geeft het dan gewoon op. Afvallen gaat een heel stuk makkelijker als je duidelijke en haalbare doelen voor jezelf stelt. Probeer bijvoorbeeld in een half jaar 5 kilo kwijt te raken, of probeer elke maand tenminste 1 kilo te verliezen. Hiernaast is het erg belangrijk om een maatje te zoeken, iemand die ook wil afvallen en een beetje hetzelfde schema draait. Jullie kunnen van elkaar leren, maar kunnen elkaar ook aanspreken in momenten van zwakte. Het is belangrijk dat je voor jezelf de illusie creëert dat je niet alleen bent in het gevecht. Uiteindelijk bepaal jij hoe je eruit ziet, maar een beetje hulp van iemand anders kan je op het rechte pad houden. Hierom is het ook zo vreselijk belangrijk om je ervaringen te delen. Zoek een forum waar je een aantal keren per week wat op post of houd een dagboek bij wat je met vrienden deelt. Wanneer je leest hoe andere mensen bepaalde uitdagingen hebben overwonnen kun je hier zelf kracht uit putten. Verder is het tijdens het afvallen natuurlijk ontzettend belangrijk om gezond te gaan leven en goed te slapen. Voor elk mens is dit eigenlijk noodzakelijk, maar tijdens het afvallen is dit een absolute must. Zonder voldoende slaap is je lichaam niet in staat goed te functioneren, waardoor je niet veel vet zult verbranden. Tot slot kun je met hypnose proberen jouw overgewicht aan te pakken. Neem eens een kijkje op http://www.hypnosepraktijk.net/ waar je veel meer informatie kunt krijgen over deze nieuwe revolutionaire manier van afvallen.

Afvallen; veel gemaakte fouten

Er zijn een aantal veel gemaakte fouten bij het afvallen. Je maakt deze fouten één keer en daarna is het zaak om hiervan te leren en je gedrag aan te passen. Om te beginnen denken veel mensen dat gezond eten en weinig eten hetzelfde is. Niets is echter minder waar: om af te vallen moet je niet stoppen met eten! Wel moet je zorgen dat je gezond eet en minder suikers en vetten binnenkrijgt. Wanneer je helemaal stopt met eten schakelt je lichaam over op een spaarstand, waarbij alle aanwezige voedingsstoffen in het lichaam geconserveerd worden. Wat je dus bereikt met onvoldoende eten is dat je lichaam minder vet zal verbranden, precies het tegenovergestelde van wat je wilt bereiken. Je zult niet afvallen maar aankomen. Zorg dus dat je genoeg eet en zorg dat je gezond eet. Elke dag voldoende groente en fruit en veel vezels. Je lichaam krijgt dan voldoende voedingsstoffen binnen om goed te functioneren, maar zal wel vet blijven verbranden. Naast dit eerste punt gaat het bij de meeste mensen ook vaak mis na een moment van zwakte. Veel mensen kunnen zichzelf niet vergeven en geven vervolgens helemaal op. Dit is natuurlijk geen goede instelling! Bedenk je na een moment van zwakte hoe ver je al bent gekomen, wat je allemaal al bereikt hebt. Je zal je dan realiseren hoe zonde het is dat allemaal weer weg te gooien door weer te beginnen met eten. Een laatste fout die veel mensen maken is dat ze op een gegeven moment stoppen met sporten. Mensen beginnen een dieet altijd heel gemotiveerd en gaan daarbij gelijk drie keer per week hardlopen of naar de sportschool. Ze merken dan dat ze meteen veel afvallen. Na een maand of twee hebben de meeste mensen dit strikte regime echter alweer laten vieren. Zorg dat je streng voor jezelf blijft: blijf sporten! Door te sporten blijft je verbranding hoog, waardoor je ook in rust meer calorieën verbrandt. Zorg dus dat je blijft eten, jezelf een klein foutje durft te vergeven en dat je te allen tijde blijft sporten!

Veranderen van je instelling

Voor sommige mensen is afvallen heel lastig. Het hoofd staat er gewoon niet naar. Deze mensen zouden hypnose kunnen overwegen om snel en eenvoudig af te vallen. Dankzij hypnose kunnen sommige mensen zichzelf een stuk beter in de hand houden. Ze zijn door hypnose in staat de andere tips uit dit artikel goed te volgen. Op http://www.hypnosepraktijk.net/ vind je nog veel meer informatie over hypnose en hoe deze techniek kan worden toegepast om snel gewicht te verliezen. Door de positieve associaties die men heeft met eten te versplinteren kan de vicieuze cirkel doorbroken worden. Neem vandaag nog contact op via het contactformulier en bekijk wat de Hypnosepraktijk voor jou kan doen! Je bericht wordt binnen 24 uur in behandeling genomen en beantwoord.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn