Het belang van een goede bureaustoel

Een bureaustoel moet aan veel voorwaarden voldoen qua uiterlijk en daarnaast uiteraard comfortabel zijn. Waar u beslist kunt slagen voor prachtige bureaustoelen is de firma Havic. U vindt ze via de website via Havic-kantoormeubelen.be. Deze firma weet overigens ook als geen ander het belang van ergonomie in combinatie met een bureaustoel. Misschien ervaart u zelf wel één of meerdere van de onderstaande klachten:

  • Pijn in de elleboog, last van de pols of zeurende pijn in de bovenarm
  • Stijve nek, verkrampte schouderspieren of pijn in de onderrug

Als u een van deze klachten heeft is het van groot belang om een bureaustoel te vinden waar u wél lekker op kunt zitten. Lichamelijke klachten zijn namelijk niet alleen vervelend, ze kunnen ook snel verergeren. In het ergste geval bent u niet meer in staat om uw werk uit te voeren. Ga naar Havic voor de bureaustoel van uw keuze. Hier krijgt u te maken met de volgende voordelen:

  • Gratis levering en montage
  • Veel producten op voorraad
  • Showrooms in Veghel, Gouda en Breendonk

Bestel uw bureaustoel bij Havic

Een goede werkplek hebben draait natuurlijk om ruimte. Is er te weinig ruimte aanwezig, dan is het zeer onaangenaam om hier te werken. U kunt er lang niet al uw spullen kwijt en mogelijk is ook uw bureau aan de te krappe kant. Er komt nogal wat bij kijken om een goede werkplek te creëren. Dit is trouwens voor iedereen weer anders. Persoonlijke wensen wegen natuurlijk ook mee. Zo vindt de één het geen probleem om in een kamer te moeten werken waarin geen ramen zitten, terwijl een volgende dit echt een must vindt. Er zijn mensen die het totaal geen punt vinden om met meerdere mensen in dezelfde ruimte te moten werken, terwijl er ook mensen zijn die echt het liefst in hun eentje in een ruimte werken. Ze kunnen zich op deze manier beter concentreren en sneller werken. Ook qua inrichting van de werkplek is genoeg over te zeggen. Iedereen heeft immers een andere smaak. Voor de één zal het overigens niet eens veel uitmaken aan wat voor bureau hij of zij kan werken, als het maar genoeg ruimte biedt. Een ander zal juist een stijlvol bureau erg belangrijk vinden. Het maakt ook verschil of de werklocatie thuis is of op kantoor. Thuis bent u waarschijnlijk de enige die op uw kantoortje te vinden is. Dan maakt het minder uit hoe stijlvol het eruit ziet. Een ander verhaal is het wanneer het gaat om het werken binnen een bedrijf, dus dat u van huis moet om op uw werkplek te kunnen komen. Ook ergonomie is niet te onderschatten. Dit is in de loop der jaren enorm belangrijk geworden. Voorheen was het voldoende om een bureau en een bureaustoel te hebben waaraan gewerkt kan worden, maar tegenwoordig moet een goede werkplek aan hoge eisen voldoen. De kans is namelijk heel reëel dat een werknemer anders diverse lichamelijke klachten kan ervaren. Deze kunnen zo ernstig worden, dat de werknemer terecht komt in de ziektewet. Er kunnen bijvoorbeeld ernstige rugklachten ontstaan door een slecht zittende bureaustoel.  Het hebben van een goede bureaustoel is dus geen luxe, maar noodzaak. Een gemiddelde werknemer zit toch zeker 8 uur per dag op zijn of haar bureaustoel, dus u kunt zich voorstellen wat er gebeurt wanneer de bureaustoel niet echt is aangepast op het lichaam van de medewerker. Wat voor de één een fijne bureaustoel is, kan voor een volgende juist een bureaustoel zijn die irritaties oproept. Voor een goede bureaustoel kunt u het beste even op de website van Havic kijken. Hier vinden we bijvoorbeeld de 950 bureaustoel. Deze heeft onder meer een verstelbare zithoogte. Heeft u dus lange benen, dan zult u de zithoogte hoger in willen stellen dan iemand die korte benen heeft. Het is allemaal mogelijk met deze stoel. Ook de zitdiepte is verstelbaar. Zit u liever wat naar voren of juist lekker naar achteren, dit kunt u zelf regelen. Eigenlijk is praktisch alles verstelbaar van deze stoel. Andere eigenschappen zijn dat is het in het bezit is van synchroon techniek, het in hoogte en diepte verstelbare armleggers bevat en een mooie aluminium voetkruis heeft.

Bezoek ook eens de showroom

Klikt u op deze bureaustoel op de website, dan ziet u gelijk de levertijd die geldt voor deze specifieke stoel. Kies de stoffering van uw keuze en u ziet gelijk de totaalprijs. Deze prijs is standaard inclusief levering en montage. Dit geldt overigens niet alleen voor deze stoel of alle andere stoelen, maar voor de complete kantoorinrichting die u kunt vinden op de website. Bent u op zoek naar een heel aantal bureaustoelen van dezelfde soort, dan kunt u het beste even een offerte aanvragen. Op die manier kunt u een prijs op maat krijgen, waardoor u extra voordelig uit kunt zijn. Is de 950 bureaustoel toch niet helemaal wat u zoekt, kijkt u dan onderaan de pagina bij de gerelateerde producten. Kijk bijvoorbeeld eens bij de Honor bureaustoel. Dit is een compleet ander type. Op de afbeelding ziet u deze met een zitvlak in de kleur oranje, maar er zijn ook andere kleuren mogelijk. Het is voor te stellen dat u de stoel van uw keuze eerst eens wilt uitproberen. Dat kan bij de firma Havic. Ze hebben namelijk ook een showroom waar u terecht kunt om op uw gemak eens diverse stoelen uit te proberen. Zo ontdekt u gemakkelijk of de stoel van uw keuze ook zo comfortabel zit als deze eruit ziet.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn