Kent u dit crm-systeem al?

Wij hebben vorig jaar een onderzoek laten doen binnen ons bedrijf om te zien waar de verbeterpunten binnen ons bedrijf te vinden waren. Wij hebben namelijk in de afgelopen jaren onze omzet zien dalen en dat was natuurlijk niet iets waar wij naar op zoek waren. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om een keer te kijken of wij efficiënter konden gaan werken. Een van de dingen die uit het onderzoek naar voren kwam, was dat ons klantcontact niet optimaal was. Wanneer klanten ons namelijk belden, dan bleek vaak dat wij hun geschiedenis kwijt waren geraakt en dat zorgde er dan voor dat deze mensen niet echt meer geïnteresseerd waren om met ons te werken omdat wij een onprofessionele indruk maakten. Wij zijn daarom gaan kijken of wij ergens een goed crm-systeem konden vinden. Wanneer je namelijk met een goed crm-systeem gaat werken, hoef je niet bang te zijn dat je gegevens van klanten kwijtraakt. In een crm-systeem kun je namelijk de geschiedenis van de klant er meteen bij pakken en dat heeft zo zijn voordelen. Ik ben daarom gaan zoeken waar je vandaag de dag moet zijn wanneer je graag met een goed crm-systeem wilt werken en op die manier kwam ik al heel snel terecht bij de mensen van teamleader.be. Deze site had ik nog nooit eerder gezien, maar ik zag dat je hier moet zijn wanneer je een crm-systeem wilt aanschaffen en dus heb ik de info op deze pagina met veel interesse even doorgenomen. Het viel mij al heel snel op dat de informatie die je hier kunt vinden, heel grondig en nauwkeurig is opgeschreven. Dat maakte het voor mij heel goed mogelijk om een beeld te schetsen van de mogelijkheden die ik zou hebben wanneer ik eenmaal met dit crm-systeem zou gaan werken. Ik kan dan ook niet anders dan zeggen dat ik heel blij was dat ik deze pagina gevonden heb.

Wij zijn heel tevreden over dit crm-systeem

Het was ons al heel snel duidelijk dat wij graag met het crm-systeem van dit bedrijf wilden gaan werken, omdat dit crm-systeem ten eerste niet duur was en ten tweede was het ook heel efficiënt. Wij hebben het daarom aangekocht en sindsdien werken wij er mee. Dat bevalt ons heel erg goed. Wanneer wij nu gebeld worden door een klant, kunnen wij meteen en heel snel zijn of haar gegevens erbij pakken en dan kunnen we de zaak veel sneller oplossen. Dat is ideaal en wij merken dan ook dat de klanten dit zeer waarderen. Wij hebben het afgelopen jaar onze omzet dan ook weer zien stijgen. 

Wij zijn dik tevreden over dit systeem

Achteraf hadden wij gewild dat wij veel eerder op dit crm-systeem waren overgestapt want wij hebben heel veel aan dit programma. Het zorgt er namelijk voor dat:

  • Wij veel sneller de gegeven van de klant bij de hand hebben 
  • Wij de gang van zaken met de klant goed kunnen volgen 
  • Wij onze klanten veel sneller van dienst kunnen zijn 

Meer weten? Kijk dan even op de site van teamleader. Daar vindt u meer informatie. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn