Een ervaring die je voor altijd bijblijft dankzij Noorderlicht reizen

Het is van belang dat je je leven af en toe een beetje pit geeft. Dat kan op verschillende manieren. Je kunt gaan skydiven, parachutespringen of de Mount Everest beklimmen. Maar het hoeft natuurlijk niet altijd per se zo extreem. Je kunt via Explore the North ook gewoon een van de mooie Noorderlicht reizen plannen. Het is tijdens zulke Noorderlicht reizen dat je ervaringen kunt opdoen die je nooit meer zult vergeten en dat is waar het om draait. Iemand die elke dag uit een vliegtuig springt met een parachute, een instructeur bijvoorbeeld, die kan de verschillende sprongen niet eens meer onderscheiden. Iemand die voor het eerst springt, kan zich de hele dag bijna seconde voor seconde voor de geest halen. Het is allemaal nieuw en dusdanig spannend, dat het emotionele systeem zich vastklampt aan elke indruk van de dag. Dus niet alleen de sprong zelf, maar ook de periode voorafgaand aan de sprong. En natuurlijk heb je na de sprong dusdanig veel adrenaline in je lijf dat alles scherper lijkt en dus ook sneller wordt onthouden. Maar voor de instructeur is het een gewone woensdag. Een dag als zovelen. Dat is het hele punt met ervaringen en indrukken. Als je wilt dat iets je bijblijft, dan moet het uniek zijn, nieuw en vers. In die zin hoeft het niet altijd zoveel uit te maken wat je doet, zolang de activiteit de sleur doorbreekt en je uit je comfortzone trekt. Maar dat gezegd hebbende kun je wel verschillende activiteiten onderscheiden qua indruk die ze zullen maken en wat voor een impact ze zullen hebben. In die zin is het bijvoorbeeld een goed idee om de sleur van de standaard vakanties te doorbreken met Noorderlicht reizen. Niet alleen doe je dan opeens iets heel anders, maar de activiteit is ook nog eens waardevol op zichzelf. Tijdens de Noorderlicht reizen bevind je je bijvoorbeeld in het schitterende natuurgebied van Lapland. je kijkt je ogen uit door de ongerepte natuur. Maar dat is nog niet alles, want tijdens de Noorderlicht reizen van Xplore the North heb je ook nog eens kans om het Noorderlicht te aanschouwen. Dit natuurfenomeen maakt een dusdanige indruk dat je de rest van de wereld, je leven en jezelf even voor een tijd vergeet. Als de hemel oplicht met de kleuren van het Noorderlicht, dan wordt ieder mens die dat nog nooit heeft gezien altijd een beetje stil. Dus als je op zoek bent naar een fijne vakantie waar je kunt genieten van mooie ongerepte natuur en onuitwisbare ervaringen via het Noorderlicht, kom dan vooral eens langs op de site vanxplorethenorth.be.

Boek een van de vele Noorderlicht reizen via xplorethenorth.be

Als je op zoek bent naar een goede vakantie op een fijne locatie in een gebied als Lapland, dan doe je er goed aan om een vakantie te boeken bij een organisatie die bekend is met het gebied. Voor Noorderlicht reizen kun je dus niet terecht bij Corendon, maar wel bij Xplore the North. Je kunt reizen boeken naar het hoge noorden in: 

  • Lapland 
  • Noorwegen
  • IJsland

Neem contact op met Xplore the North voor meer informatie

Heb je vragen of wil je meer weten over de verschillende Noorderlicht reizen, dan kun je altijd even contact opnemen met Xplore the North. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn