Een akoestisch plafond in uw kantoor aan huis

Heeft u een eigen bedrijf en daarmee een kantoor aan huis? Dan wilt u deze natuurlijk optimaal inrichten. U moet daarbij niet alleen denken aan de kleur verf op de muren of de meubels die u in de ruimte zet. Wat veel mensen over het hoofd zien is het effect van het plafond is op de ruimte waar u in zit. Niet alleen qua uitstraling, maar bijvoorbeeld ook in akoestiek. Wanneer een ruimte galmt heeft dit vaak te maken met het plafond in de ruimte. U kunt dit verminderen door de kamer met meer meubelen op te vullen, maar het probleem kan veel handiger opgelost worden door voor een akoestisch plafond te kiezen. Laat u niet tegenhouden door het vooroordeel dat het plaatsen van een nieuw akoestisch plafond duur is. Dit hoeft namelijk helemaal niet het geval te zijn. Wanneer u voor het juiste plafond kiest betaalt u daar een goede prijs voor. Daarbij hoeft u ook niet een plafond te kiezen die van een slechte kwaliteit is. Door bij NSP BVBA Spanplafonds en Spanwanden aan te kloppen krijgt u het akoestisch plafond waar u naar op zoek bent en dat voor een zeer aantrekkelijke prijs. Daarnaast kunt u een akoestisch plafond natuurlijk niet alleen in uw werkkamer laten plaatsen. Ook in andere ruimtes in uw huis is dit plafond te installeren.

  • badkamer
  • woonkamer
  • keuken
  • hal

Eigenlijk in alle ruimtes in het huis kunt u kiezen voor een akoestisch plafond. Hoe gaat dit in zijn werking? Bij NSP BVBA Spanplafonds en Spanwanden werken ze, zoals de naam al aangeeft, met spanplafonds. Het materiaal van deze plafonds is niet alleen van top kwaliteit, maar ook heeft het een lage prijs en kunt u kiezen uit een hoop mogelijkheden. Zo kunt u in de afwerking kiezen voor mat, halfmat of glans. Maar ook in kleur, effecten en motieven is de keuze zeer uitgebreid. Hierdoor kunt u dus altijd het plafond laten installeren die bij u en uw huis past.

Maak een statement met een akoestisch plafond

De voordelen van een akoestisch plafond gaan verder dan alleen een ruimte waarin de akoestiek uitstekend is. Het is ook de manier om een bepaald statement te maken. U heeft uw kantoor aan huis waarschijnlijk op een bepaalde manier ingericht en dat met een reden die u goed overdacht heeft. Laat dit dan ook doorstromen in uw plafond. Wanneer u (potentiƫle) klanten in uw kantoor ontvangt dan wilt u dat zij een bepaald idee van u krijgen. U houdt het kantoor daarom netjes en heeft er goede meubelen in staan die een indruk zullen achterlaten. Wat dat precies inhoudt hangt ook af van wat voor soort bedrijf u heeft. Als u een jong en hip bedrijf heeft dat een compleet nieuw product aanbiedt, dan kunt u een iets gedurfder akoestisch plafond laten plaatsen. Bent u echter accountant en heeft u veel zakelijke klanten? Dan kan het verstandiger zijn om te kiezen voor een iets klassieker plafond. De keuze die u hierin maakt is geheel aan u. Maar het is wel iets om goed over na te denken. Wilt u een akoestisch plafond? Neem dan contact op met NSP BVBA Spanplafonds en Spanwanden. Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden en zij zullen u natuurlijk voorzien van een persoonlijk advies. Hiermee wordt het een stuk eenvoudiger om het juiste akoestisch plafond te kiezen. Zij kunnen u daarnaast ook meer vertellen over bijvoorbeeld het onderhoud van een akoestisch plafond en wat de opties voor verlichting zijn. Aan het einde van het vrijblijvende gesprek zult u een stuk dichterbij uw beslissing zijn.

Het installeren van een akoestisch plafond

De kans is groot dat u al een plafond heeft in uw werkruimte. U zult zich dan ook misschien afvragen of het het wel waard is om een akoestisch plafond te laten plaatsen. Wij wijzen u er dan ook graag op dat het installeren van een akoestisch plafond zeer eenvoudig is. Uw oude plafond hoeft niet eens verwijderd te worden. Het spanplafond is een polyester isolatiedeken die gemakkelijk tegen uw oude plafond aan geplaatst kan worden. Hierdoor is de installatie van het akoestisch plafond snel gebeurd en zonder dat u hiervoor uw meubelen hoeft te beschermen. Dit is een van de grootste voordelen van dit product als u al een plafond heeft. U hoeft niets te laten slopen en kunt dus zonder onderbreking van uw werk toch al snel gaan genieten van uw nieuwe akoestisch plafond. Is dit het soort plafond waar u naar op zoek bent? Neem dan vandaag nog contact op met NSP BVBA Spanplafonds en Spanwanden. Tijdens een vrijblijvend gesprek nemen zij graag met u door wat u wilt en hoe zij hier gehoor aan kunnen geven. Het kan dus verstandig zijn om van tevoren al duidelijk op een rijtje te zetten wat uw wensen zijn. Vindt u het lastig om te bepalen wat u precies wilt? Dan zijn er twee mogelijkheden. U kunt alsnog het vrijblijvende gesprek aangaan en zij vertellen u dan wat zij voor u kunnen betekenen. Of u gaat naar de website van NSP BVBA Spanplafonds en Spanwanden en bekijkt daar de voorbeelden en leest u in over het akoestisch plafond. Op die manier zal u snel duidelijk worden wat de opties zijn waar u uit kunt kiezen en hoe u dit het beste voor elkaar kan krijgen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn