Visitekaartjes

Je eigen visitekaartjes maken is goed geregeld bij Printdeal.be. Hier is overal aan gedacht om de ontwerpen van alle klanten zo goed mogelijk tot een eindproduct te brengen. De service voor dit drukwerk is verdeeld in onder meer het ontwerpen, de samenstelling en het aanleveren. Voor verschillende soorten kaartjes gelden weer verschillende eisen en dit heeft Printdeal.be zo overzichtelijk mogelijk op een rij gezet. Voor de zelfontwerpers hebben zij de informatiesheets beschikbaar waarin uitgebreid staat beschreven hoe de bestanden aangeleverd moeten worden. Ook als je via een ander bureau de ontwerpen voor een visitekaartje aangeleverd krijgt, moet jij je aan deze specificaties houden. Let hier goed op bij de visitekaartjes maken. Het handigste is hier bij het ontwerpen zelf rekening mee te houden. Dit scheelt weer tijd als de documenten niet achteraf nog aangepast moeten worden. Pas de ontwerpen daarom aan, om tijdsverlies te voorkomen. De specificaties verschillen voor de standaard uitvoeringen, de gekleurde varianten en als je ze in een pakket wilt aanvragen. Het laatste is het geval als je voor meerdere personen kaartjes wilt bestellen. In dat geval heb je natuurlijk te maken met verschillende gegevens die goed gecombineerd moeten worden. Alles moet uiteindelijk goed komen te staan, zodat iedereen het juiste visitekaartjes weet te overhandigen. Lees in de informatiesheets hoe je dit voor elkaar kan krijgen.

Visitekaartjes maken met kleur

Eerder werd visitekaartjes maken in gekleurde varianten benoemd. Als je ervoor wilt zorgen dat jouw kaartje er tussen uit knalt, dan is dit een uitvoering die je moet kiezen. Om er helemaal zeker van te zijn, dan zijn de kleuren rood en roze zeer geschikt. Het doorgeven van deze kaartjes is het makkelijkste dan de standaard kaartjes. Waar je zeker van bent is de stevigheid van het papier. Doordat het is samengesteld uit drie lagen papier, is het dik papier van de beste kwaliteit. Hierbij is de middelste laag de gekleurde laag . Wel heb je de keuze uit twee materiaalsoorten:

  • Houtvrij gesatineerd mc papier, wat een stevige glanzende uitstraling heeft met een gladde structuur. Daardoor is het geschikt als het kaartje voornamelijk een afbeelding bevat.
  • Houtvrij natuurkarton wit is papier met een ruwe structuur en zeer gepast als er ook nog op geschreven moet worden en veel tekst op bedrukt wordt.

De bedrukking bij gekleurde visitekaartjes maken wordt voornamelijk in full color digitaal gedaan en hierbij kan je kiezen tussen enkelzijdig of dubbelzijdig. In beide varianten worden de vier CMYK-kleuren gebruikt, oftewel cyaan, magenta, yellow en key (zwart). Full color digitaal houdt in dat het beeld rechtstreeks op het kaartje wordt aangebracht en het is de voordeligste optie voor kleine aantallen.

Een snelle service

Zodra je het formaat, de papiersoort en de bedrukking wilt doorgegeven voor de visitekaartjes maken, vergeet dan natuurlijk niet de bestanden mee te zenden. Bij de volgende stap wordt al aangegeven dat je deze moet toevoegen. Daarnaast wordt een overzicht gegeven van de geselecteerde eigenschappen van jouw visitekaartjes. Helaas is het voor de gekleurde visitekaartjes maken niet mogelijk om het ontwerp met de ontwerptool van Printdeal.be te maken. Alleen je eigen bestanden moet je toevoegen bij je bestelling voor gekleurde visite kaartjes maken. Zodra dit allemaal compleet is, hoef je alleen maar het gewenste aantal kaartjes door te geven. Meteen wordt de betreffende leverdatum aangegeven. Voor de gekleurden uitvoeringen staat er ongeveer drie werkdagen voor. Binnen een paar dagen kan je dus al over je eigen visitekaartje beschikken. Vanaf een aantal van 25 stuks is gekleurde visitekaartjes maken en bestellen al mogelijk bij Printdeal.be. Wel betaal je voor deze uitvoering iets meer dan de standaarduitvoering.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn