Tassen bedrukken

Zoek jij nog een leuk idee voor een relatiegeschenk? Laat dan eens katoenen tassen bedrukken! Jarenlang zijn deze objecten echt uit de mode geweest, ze werden door veel mensen echt weggezet als producten voor de zogenaamde ‘geitenwollensokken’ personen. Maar nu steeds meer mensen letten op duurzaamheid en plastic tasjes niet meer gratis meegegeven mogen worden in winkels, zie je dat meer en meer mensen op zoek gaan naar alternatieven. Dat maakt tassen bedrukken voor jouw bedrijf om weg te geven als relatiegeschenk een uitstekend idee! Iedereen kan immers wel een tasje gebruiken dat echt heel lang meegaat en dat weinig ruimte inneemt, zodat ze het gemakkelijk overal mee naar toe kunnen nemen. Zo geef je mensen iets waar ze ook daadwerkelijk wat aan hebben en je draagt je steentje bij aan een beter milieu. Want elk plastic tasje dat niet weggeven wordt, scheelt weer één op de plastic berg en zo spaar je de natuur dus een klein beetje. Dat maakt katoenen tassen bedrukken een goede keus!

Tassen bedrukken uitstekend relatiegeschenk

Natuurlijk zijn er heel veel verschillende artikelen die jij weg kunt geven als relatiegeschenk, het is altijd alleen de vraag wat nu de juiste, de meeste effectieve keus is. Wil iets geschikt zijn hiervoor, dan moet het aan een aantal zaken voldoen. Een eerste punt is dat het niet te duur moet zijn en dat zit met tassen bedrukken wel goed. Dit kun je voor relatief lage prijzen laten doen, dus de geschenken hoeven je geen rib uit het lijf te kosten. Een ander punt is dat een dergelijk artikel voldoende ruimte moet bieden aan jouw bedrijfslogo of -naam. Ook dit zit met een tasje natuurlijk wel goed, je kunt hier genoeg op kwijt. Een derde aandachtspunt bij het kiezen voor een product om aan relaties van je bedrijf weg te geven, is dat het iets moet zijn wat mensen ook daadwerkelijk willen gaan gebruiken. Hoe mooi het artikel ook is en hoe duidelijk jouw naam er ook op staat, dat heeft natuurlijk helemaal geen effect als men het bij thuiskomt in een kast gooit om er vervolgens nooit weer uit te halen om te gebruiken. Ook dit punt zit wel goed als we kijken naar tassen bedrukken, we hebben immers zojuist geconstateerd dat er een steeds grotere behoefte aan dergelijke tasjes komt bij mensen. Tot slot is het fijn als niet alleen de ontvanger zelf af en toe eens met jouw bedrijfslogo in contact komt, maar als ook anderen dit te zien krijgen. Ook wat dat betreft is de keus voor tassen bedrukken natuurlijk een goede, alle andere mensen die aan het winkelen zijn, zullen immers de opdruk zien als het tasje gebruikt wordt!

Ecorelatiegeschenken.be geeft veel mogelijkheden

Lijkt katoenen tassen bedrukken jou ook een uitstekende optie voor relatiegeschenken, dan ga je natuurlijk naar Ecorelatiegeschenken.be. We hadden hierboven al geconstateerd dat het gebruik van een tas van katoen een duurzame optie is, maar dat wordt het natuurlijk helemaal als de tas van biologisch katoen is gemaakt. Bij de exemplaren van dit bedrijf is dat zeker het geval! En dat is niet hun enige pluspunt, laat je bij hen tassen bedrukken, dan profiteer je van:

  • keus uit veel verschillende maten en modellen
  • diverse kleuren tasjes
  • mogelijkheid tot opdruk in één tot vier kleuren
  • optie van één kant of beide kanten bedrukken

Door deze diverse mogelijkheden, kunnen zij jou dus altijd van dienst zijn. Je kunt bij hen altijd tassen bedrukken laten die er precies zo uitzien zoals jij graag wilt. Voor een duurzaam en goed relatiegeschenk moet je dus zeker naar Ecorelatiegeschenken.be gaan!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn