Snel gewicht verliezen

Snel gewicht verliezen, dat is wat mensen vaak willen op het moment dat ze besluiten dat ze te zwaar zijn. Ze willen zo rap mogelijk resultaat zien en dat is best begrijpelijk. Want wie ziet er nu niet het liefst in een zo kort mogelijke tijd zoveel mogelijk resultaat? Het geldt waarschijnlijk voor ieder van ons dat we dit graag willen. Helemaal omdat een dieet volgen nu eenmaal niemands favoriete bezigheid is en je daar dus ook graag weer zo snel als mogelijk weer vanaf wilt zijn. Maar kan dat eigenlijk wel, snel gewicht verliezen? Ja, het is zeker mogelijk. Maar de vraag is of je het ook moet willen. In zo’n korte tijd een significant gewichtsverlies bereiken, betekent in de meeste gevallen dat je een crashdieet zult moeten volgen. Veel mensen zullen waarschijnlijk wel weten dat dit niet de gezondste optie is. Maar waarom is dit nu zo? Omdat je jouw lichaam in een dergelijke periode zo weinig brandstof geeft, dat het daarna alleen maar erop gebrand zal zijn om alles wat binnenkomt om te zetten in vetreserves voor volgende slechte tijden. Als je op deze manier aan de slag gaat met snel gewicht verliezen, zal het resultaat dan ook zijn dat je na het crashdieet over het algemeen al na korte tijd zult zien dat de kilo’s er weer aanvliegen. Niet bepaald het resultaat waar jij op zat te wachten natuurlijk!

Verantwoord snel gewicht verliezen

Betekent bovenstaande dat het eigenlijk onmogelijk is om op een verantwoorde manier snel gewicht te verliezen? Nee, niet per definitie. Het ligt er maar net aan hoe je het afvallen aanpakt. Zoals gezegd is een crashdieet nooit aan te raden en niet alleen om de reden die we hierboven genoemd hebben. Een dergelijk dieet is vaak ongezond, omdat je niet van alle belangrijke voedingsstoffen voldoende binnen krijgt. Bovendien mag je heel veel dingen niet eten, wat het extra lastig maakt om het vol te houden. Met een crashdieet snel gewicht verliezen is daarom niet aan te raden, maar dat betekent ook niet dat je er per definitie vele maanden over moet doen om een paar kilootjes af te vallen. Dit kan echt wel sneller! Het is alleen wel van belang dat je het op een verantwoorde manier aanpakt, dat je kiest voor een dieetmethode waarbij je alle belangrijke voedingsmiddelen binnenkrijgt. Het is bovendien ook prettig als je het gekozen dieet lang vol kunt houden, dat maakt de kans een stuk groter dat je niet in een jojo-effect vervalt. Snel gewicht verliezen kan dus wel verantwoord!

Gezond voedingsplan

Wil jij snel gewicht verliezen op een gezonde manier? Dan is het voedingsplan van Restart a la carte een goede optie! Belangrijke punten uit deze methode zijn:

  • gezond en lekker eten
  • mogelijkheden tot compenseren
  • geschikt voor mensen met drukke agenda
  • goed afbouwplan

Zoals gezegd bestaan veel diëten vooral uit het schrappen van heel veel zaken uit het menu, waardoor er weinig lekkers overblijft. Dat zit hierbij echt anders, bij Restart a la carte zul je heerlijk eten, terwijl je toch snel gewicht verliezen zult! Een ander voordeel is dat er ruimte is om een keer te zondigen, er zijn manieren ingebouwd om dit te compenseren. Wel zo prettig als je naar een verjaardagsfeestje moet of bent uitgenodigd voor een etentje! Doordat het plan heel duidelijk en goed uitgewerkt is, hoef je er zelf weinig tijd in te steken, je hoeft enkel de aanwijzingen op te volgen. Dat maakt het ook geschikt voor mensen die het druk hebben! Wil je meer weten over deze manier van snel gewicht verliezen? Dan moet je eens kijken op restartalacarte.com, daar lees je ook meer over het afbouwplan!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn