Je eigen webmail nu eenvoudig te verkrijgen via TransIP

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor webmail. De reden hiervoor is vrij voor de hand liggend. Als je namelijk gebruik maakt van een email programma, dan kun je je email alleen bereiken via de computer waar je je email op slaat. Zodra je op een andere computer werkt, dan heb je geen toegang tot de e-mail. Dit is een voordeel als je altijd vanaf dezelfde computer werkt. Dus veel mensen kiezen ervoor om op hun werk gebruik te maken van een e-mail programma als outlook. Dit maakt het handiger om werk en privé gescheiden te houden, want zodra men eenmaal het kantoor verlaat, dan is de e-mail niet langer bereikbaar. Dit is dus handig als je altijd werkt vanaf één locatie. Maar we zien de laatste jaren juist dat flexplekken en dergelijke in opkomst raken. Mensen werken niet meer vanaf één plek, werken ook vaak thuis en zijn meer onderweg. Een vast e-mail programma op één computer is dus alles behalve functioneel in zulke scenario’s. Daarom is er nu dus ook webmail. Via webmail kun je je email via een internet pagina bereiken. Dus overal waar internet is kun je dan via de webmail jouw e-mails lezen. Dus of je nou in de trein zit, thuis bent of op kantoor, je email is altijd en overal toegankelijk zolang je maar verbinding kunt maken met het internet. Dat is een groot voordeel. Het enige nadeel is dat je dus een internetconnectie moet hebben. Als je gebruik maakt van een e-mail programma als outlook, dan kun je ook offline toegang krijgen tot je e-mails. Via webmail moet je inloggen en dat kan alleen als je online bent. Maar gezien je tegenwoordig bijna overal wifi hebt en op je telefoon heb je natuurlijk gewoon 4g, is het niet zo moeilijk meer om verbinding te maken met het internet. Dat maakt webmail een ideale uitvinding. Nu kan het zo zijn dat je graag een eigen webmailpagina wilt opstellen. Dat betekent dat je niet via een bestaande webmail een account aanmaakt, maar een nieuw webmailaccount creëert waar je je mail op ontvangt. Dit kan via TransIP. Zij kunnen voor jou een speciaal webmailaccount aanmaken. Ze doen dit door een nieuw domein met eigen domeinnaam op te stellen en daar de webmail aan te verbinden. Zoals gezegd werkt webmail via een internet pagina. Dus het enige wat je hoeft te doen is een internetpagina creëren met een eigen domeinnaam. Dit is precies wat TransIP voor jou kan betekenen.

Email via je eigen webmail

TransIP is er eigenlijk voor al je ICT benodigdheden. Als jij e-mails wilt ontvangen en versturen vanaf je eigen gekozen adres, dan kan dat. Je kunt je eigen unieke email adres maken en vanaf daar al je e-mail versturen en ontvangen. Dat is wel zo fijn natuurlijk, want daarmee kun je klanten bijvoorbeeld laten zien dat je een professioneel bedrijf runt met een eigen e-mailadres. Het geeft immers een hele andere indruk als je gewoon via een Gmail account naar je klanten mailt. Dat is vele malen minder professioneel. Verder kan TransIP er ook voor zorgen dat je webmailaccount vrij is van virussen. TransIP regelt namelijk ook gelijk de installatie van antivirus en spamfilters. Uiteraard kun je deze zelf instellen. Nadat alles geregeld is kun je je eigen email vanaf je telefoon, tablet of desktop bereiken.

Een eigen e-mail voor maar 2 euro

Via TransIP kun je dus je eigen webmail aanmaken. Voor maar 2 euro heb je dit al geregeld. Voor dit maandbedrag krijg je:

  • 5 GB opslagruimte
  • Doorstuurservice
  • 3 e-mailboxen
  • Antivirus & antispam
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn