Waar kan ik verhuisdozen kopen?

Als je gaat verhuizen is er zoveel wat je moet regelen dat veel mensen door de bomen het bos niet meer zien. Los van het feit dat het daadwerkelijke fysieke verhuizen dient te gebeuren, moet er administratief ook super veel worden geregeld. Voor de dag van de verhuizing zelf moet je de meeste dingen al op orde hebben, verhuisdozen kopen bijvoorbeeld. Deze kun je gelukkig makkelijk bestellen in de webshop van de verhuisdozenstore. Daar kun je een allerlei handige producten voor een soepele verhuizing kopen, zoals:

  • Handige, uitvouwbare verhuisdozen
  • Verhuispakketten met allerlei inpakmaterialen
  • Los inpakmateriaal zoals bubbeltjetfolie en matrashoezen

Al deze producten zijn super handig en zijn er vooral voor bedoeld om jouw kostbare eigendommen te beschermen. Denk er dus bij het verhuisdozen kopen aan dat je ook bubbeltjesplastic nodig hebt, want hoe ga je anders breekbare spullen inpakken? Bubbeltjesplastic is echt ideaal voor allerhande serviesgoed, glazen en vazen. Deze worden daarmee veel beter beschermd dan wanneer je ze in papier zou rollen. Dit werkt op zich prima, maar als de doos ook maar een beetje heen en weer schudt (en dit is bijna onvermijdelijk in een verhuiswagen) dan kunnen glazen en vaasjes alsnog gemakkelijk breken. Als je ze per stuk verpakt in bubbeltjesplastic verklein je dat risico enorm. En je kunt het gemakkelijk tegelijk met je verhuisdozen kopen in de webshop van de verhuisdozenstore, dan bezorgen ze alles tegelijk op je oude adres en kan het inpakken beginnen!

Verhuistips: Wat moet je allemaal regelen?

Een soepele verhuizing begint met je administratie, denk maar eens aan televisie-abonnementen die van het ene naar het andere adres moeten worden overgezet, of het doorsturen van verhuisberichten aan de uitgever van je dagelijkse krant. Alle bedrijven met wie je hoe dan ook zaken doet moeten weten dat je enkele weken later een nieuw adres hebt, en vergeet vooral de gemeente niet! Als je dit hebt geregeld kun je verhuisdozen kopen en kan het inpakken beginnen. Het handigste is om zware artikelen onderin de doos te leggen en deze verder op te vullen met lichte spullen. Boeken bijvoorbeeld, leg je op de bodem, waarna je er kleding of andere lichte spullen bovenop legt. Op deze manier verdeel je het gewicht over alle dozen en blijven ze makkelijk te tillen. Let wel op dat de webshop waar je verhuisdozen wil kopen alleen goede kwaliteit dozen aanbiedt, want je wilt niet dat dozen onderweg beschadigen of dat de bodem het gewicht niet aankan!

Online verhuisdozen kopen

Je kunt natuurlijk naar de winkel gaan om verhuisdozen te kopen, maar je bestelt ze tegenwoordig net zo makkelijk online. En als je het liefste tegelijk allerlei andere inpakmaterialen bestelt zou ik gaan naar de webshop van de verhuisdozenstore. Daar kun je verhuisdozen kopen, maar ook het eerdergenoemde bubbeltjesplastic, verhuisdekens en zelfs etiketten om op de dozen te plakken, super handig! Je wilt namelijk op het nieuwe adres wel zonder de doos open te hoeven maken weten waar hij naartoe moet. Als je dit op een etiket schrijft in plaats van op de doos zelf kun je deze verhuisdoos daarna nog een keer gebruiken, of aan vrienden weggeven die gaan verhuizen. Kortom, bij de verhuisdozenstore bestel je al je inpakmaterialen tegelijk, waardoor jouw verhuizing een stuk soepeler verloopt!

https://www.verhuisdozenstore.be/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn