Ontwaak de ontdekkingsreiziger in je ziel via een Antarctica reis

Als je op zoek bent naar avontuur, dan moet je uiteraard niet naar Drenthe op vakantie gaan. Je ziel zal tijdens een dergelijk uitstapje niet ontwaken. Maar ook een vakantie naar een Spaanse badplaats zal weinig doen om je geest te activeren. Het tegenovergestelde is eerder waar en dat is waarom veel mensen juist kiezen voor een dergelijke vakantie. Ze kunnen dan immers heerlijk ontspannen en hun geest overgeven aan de leegte en het comfort van niets doen en niets moeten. Daar is uiteraard niets mis mee en het is ook zeker aan te raden om vaak zulke vakanties te boeken, want even ontspannen na een druk werkjaar is zeker niet onplezierig. Maar wellicht is je ziel op zoek naar uitdaging, avontuur of gewoonweg iets totaal anders. In dat geval is een Antarctica reis zeker de moeite waard, want dat is wel even wat anders dan een biertje aan de Spaanse Costa’s. Kijk dan ook snel eens op de site van explore.be om te ontdekken hoe je een Antarctica reis kunt boeken. Je kunt daar immers niet zomaar even met het vliegtuig naar toe reizen. En zelfs als het zou kunnen, dan zou je je bij aankomst vrij verloren voelen. Je hebt immers een heel continent te verkennen en je kunt niet zonder meer even bij een hotel aankloppen en een excursie boeken.  Een beetje planning is wel handig, want het is nu niet bepaald het meest bevolkte gebied. Je hebt dan ook de juiste begeleiding nodig tijdens een Antarctica reis. Die begeleiding krijg je dan ook volop van het team van explore. Hieronder lees je meer over hoe de Antarctica reis wordt vormgegeven. Tevens kun je op de site van explore.be meer informatie lezen over de inhoud van een Antarctica reis. Dus lees snel verder of surf naar de website van explore.be.

Hoe ziet de Antarctica reis eruit?

Antarctica is een schitterend continent dat volledig omringd is door water. Maar het is ook een onherbergzaam continent en nederzettingen met mensen zul je er niet snel aantreffen. De opzet van een Antarctica reis is dan ook een verkenningstocht vanuit een schip dat rondom het continent vaart. Maar je wilt uiteraard meer dan alleen van een afstand naar het continent staren. Daarom ga je samen met een expeditie team ook uitstapjes maken naar het continent. Tijdens deze expedities ervaar je het continent echt en kun je ook de dieren van dichtbij bekijken. Denk aan dieren als: 

  • Robben
  • Zeehonden
  • walvissen

Die laatste kun je ook vanuit het schip goed gadeslaan, maar de robben en zeehonden zijn extra goed te bekijken vanaf het continent zelf tijdens deze expedities. Op het schip heb je het ook goed voor elkaar, want je verblijft in een comfortabele kajuit en kunt op het schip gebruiken maken van een loungeruimte en een restaurant. 

Boek vandaag nog een reis naar Antarctica

Mocht je enthousiast zijn geraakt of was je dat al, dan is het tijd om een reis te gaan boeken. Daarvoor kun je ook terecht op de website van explore.be. Tevens kun je van te voren uiteraard altijd even contact opnemen met het team van explore. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn