Heeft u Sips of Grace al eens geproefd?

Onlangs kon ik voor het eerst sinds weken weer eens bij een goede vriendin van mij op bezoek. Door de crisis die Nederland in zijn macht houdt, was het niet meer mogelijk om met de trein te reizen en daarom kon ik niet meer bij deze vriendin langsgaan. Dat was allemaal heel erg vervelend, maar ik was blij dat de maatregelen nu weer iets soepeler zijn. Ik ben toen meteen naar deze vriendin gegaan en wij hebben heel prettig, op de gepaste anderhalve meter, in de tuin zitten genieten van het mooie weer. Mijn vriendin had al aan de telefoon aangekondigd dat ze iets lekkers had gekocht voor mij en ik dacht dat ze waarschijnlijk een taart had gekocht want dat doet ze altijd. Deze keer was het echter iets anders. Ze kwam namelijk aanzetten met een glas Sips of Grace. Ik moet u bekennen dat ik tot op dat moment nog nooit en te nimmer gehoord had van Sips of Grace, maar omdat mijn vriendin superlatieven te kort kwam om de smaak van Sips of Grace te beschrijven, zette ik zonder enige vorm van aarzeling het glas aan mijn mond en wat ik toen ervoer, is moeilijk in woorden uit te drukken. Ik had nog geen druppel van dit drankje in mijn mond of ik proefde een smaak die ik nog nooit eerder had ervaren. Dit drankje is verfrissend, lekker, energiegevend en noem het allemaal maar op. Ik was meteen helemaal verkocht en ik heb daarom ook een vijftal heerlijke minuten gehad toen ik de rest van het glas soldaat maakte. Toen ik na een paar minuten na het leegdrinken van het glas weer woorden kon vinden om te beschrijven wat mij net was overkomen, kon ik alleen maar aan mijn vriendin vragen waar zij dit heerlijke drankje had gevonden. Zij keek mij met een begrijpende blik aan en ze bekende toen dat zij precies dezelfde ervaring had gehad toen een vriend van haar een glas Sips of Grace aan haar had aangeboden. Zij voelde daarom precies wat ik voelde en zij begreep dat ik enkel en alleen nog maar wilde weten waar zij Sips of Grace had gekocht. Ze vertelde dat ik  Sips of Grace eenvoudig via het internet kon kopen. 

U kunt Sips of Grace eenvoudig online bestellen 

Ik heb mij meteen geëxcuseerd en ik ben weer naar huis gegaan waar ik meteen achter mijn computer ben gaan zitten. Ik kon deze dag niet afsluiten zonder dat ik mijn eigen voorraad Sips of Grace had besteld. Ik wist dat ik voortaan niet meer zonder dit drankje wilde leven. Ik was daarom blij om te merken dat ik via de site SipsofGrace.com meteen een bestelling kon plaatsen. 

Wilt u het ook een keer proeven? 

Mocht u ook op zoek zijn naar een heerlijk verfrissend, natuurlijk drankje, dan raad ik u aan om:

  • Even naar SipsofGrace.com te surfen 
  • Te bekijken welke smaken u allemaal interesseren 
  • Vandaag nog een voorraadje te bestellen 

Ik ben er zeker van dat ik nog heel vaak van dit drankje ga genieten.                     

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn