Dit is de beste facturatie software

Als u op zoek bent naar een handige facturatie software voor uw bedrijf, dan zit u bij teamleader goed. teamleader richt zich met hun software op bedrijven die tijd willen besparen op het gebied van allerlei administratieve zaken. Met hu handige software kun je veel automatiseren, bijvoorbeeld een groot deel van je facturatie. Vrijwel alle ondernemers komen op een gegeven moment op het punt dat het ze teveel tijd kost om elke keer opnieuw handmatig facturen op te moeten stellen. Ze krijgen steeds meer klanten en hun bedrijf groeit. Dit is natuurlijk een goed teken! Je wilt je echter wel kunnen focussen op datgene waar je geld mee verdient in plaats van op de bijzaken, zoals de administratie. Daarom is het slim om, als je op dat moment gekomen bent, gebruik te gaan maken van de handige facturatie software van teamleader. Daarin moet je eerst alle klantgegevens eenmalig invoeren, waarna je met één druk op de knop een bepaalde klant kan aanklikken om een factuur naar op te stellen. De software creëert dan automatisch een document waar alle gegevens van die klant al op staan, en u hoeft enkel nog het bedrag en de betreffende dienst of het product in te vullen. Na het opslaan wordt deze factuur automatisch door teamleader naar je klant verstuurt. Dit gebeurt via email in de vorm van een PDF.

Facturatie inclusief betalingsherinneringen

Zodra de klant uw factuur via teamleader heeft ontvangen kan hij deze betalen. Het fijne aan de facturatie software van teamleader is dat er automatisch betalingsherinneringen worden verzonden als de betalingstermijn is verstreken. Op die manier hoef je niet zelf constant te controleren of elke klant zijn/haar factuur reeds voldaan heeft, maar kun je je focussen op belangrijkere zaken. Wanneer de betaling dan nog steeds uitblijft ontvang je uiteraard een melding van teamleader. Naast deze automatisch verzonden betalingsherinnering heeft deze software voor facturen nog meer handige voordelen, namelijk:

  • Je kunt hem integreren met diverse boekhoudsoftware
  • Je kunt in het overzicht gemakkelijk zien wie er al betaald heeft en wie nog niet
  • Je kunt facturen eenvoudig omrekenen naar andere valuta
  • Je kunt je tijdregistratie koppelen aan je facturen

Zoals je ziet is het een zeer uitgebreid pakket voor facturatie, want het is te koppelen aan allerlei andere software. Het is dan ook een slimme zet om meerdere pakketten bij teamleader af te nemen, want deze werken perfect samen. En daar bespaart u veel tijd mee!

Handige bedrijfssoftware van teamleader

Bij teamleader kunt u niet alleen terecht voor die handige facturatie software, maar ook voor allerlei andere handige pakketten. Een uitgebreid CRM-systeem bijvoorbeeld. CRM staat voor Customer Relationship Management. Met deze software kun je heel overzichtelijk alles vastleggen wat je met een klant besproken en afgesproken hebt. Dit maakt een vlotte opvolging makkelijker. Bovendien kan ook die werknemer die de klant nog nooit gesproken heeft precies zien hoe de zaken ervoor staan en wat er van hem wordt verwacht. Net als bij de facturatie software van teamleader is ook hun CRM-systeem te koppelen aan de andere software die ze aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan een urenregistratie of de unieke Project Management Tool. Al met al kun je zeggen dat de software van teamleader het jou als ondernemer stukken makkelijker maakt. Dus waar wacht je nog op? 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn