Alaska reizen gezocht? Boek via Wild Alaska!

Ben je opzoek naar geweldige Alaska reizen? Dan ben je aan het juiste adres bij Wild Alaska. Wij organiseren al jaren fantastische en avontuurlijke reizen naar Alaska. Momenten die je voor altijd zult herinneren. Je zult namelijk bijzondere bezienswaardigheden tegenkomen, het schitterende landschap beter leren kennen en profiteren van de kennis van liefhebbers die gek zijn op Alaska en de andere noordelijke landen. Wil je ook graag een Alaska reis boeken of de mogelijkheden verkennen? Neem dan contact met ons op of bezoek onze handige website met tips & tricks voor Alaska reizen. Wij staan voor jouw wensen klaar!

Alaska reizen

Tijdens deze avonturen staat ons motto centraal: jouw rondreis, onze passie! Tijdens Alaska reizen brengen wij je naar het hart van Alaska. Je zult langs nog onbekende routes naar de weidse berg- en zeelandschappen reizen. Met schitterende landschappen en unieke momenten, zul je steeds meer respect krijgen voor mens, natuur en dier. Reizen kan geheel naar wens. Of je nou graag met een authentieke trein reist, een 4×4 huurwagen, met een klein vliegtuigje of vanaf het scheepsdek. Jouw Alaska reis is uniek en bevat een route langs fauna, flora en een klein beetje cultuur. Het team Wild Alaska is ontstaan vanuit Rob & Gudrun’s kennis van Alaska en Yukon. Gezamenlijk beschikken wij over meer dan tien jaar reis- en avontuurervaring. We hebben elk weggetje en iedere tocht beleefd en weten daardoor efficiĆ«nt in te spelen op jouw reiswensen. We horen vooraf graag wat jouw wensen zijn omtrent de Alaska reis, zodat we jou een droomreis door Alaska en Yukon kunnen bezorgen die je keer op keer wilt beleven!

Fijne voorbereiding reis Alaska

De reis staat garant voor avontuur, maar we leggen zeker de focus op kwaliteit, oprechtheid en persoonlijk reisadvies. We regelen alles tot in de puntjes, zodat je zelf alleen nog maar hoeft te genieten! Vooraf zullen wij comfortabel met jou een reis plannen op basis van adviezen en gedetailleerde routebeschrijvingen, zodat we gezamenlijk het meeste uit jouw Alaska-avontuur kunnen halen! Bij elke reis maken wij een selectie op basis van twee comfortniveaus. Er is een budget en comfort variant mogelijk. Jij maakt de keuze helemaal zelf en op basis daarvan kiezen wij variĆ«rende overnachtingen in B&B’s, hotels en logdes. Daarbij zul je altijd overnachten in een betrouwbare en goed verzorgde accommodatie in een fijne omgeving om even heerlijk tot rust te komen.  
Wil je kiezen voor budget? Dan is dit de ideale keuze als je geen specifieke wensen hebt omtrent de accommodatie. Je zult kwaliteit kunnen verwachten voor een vriendelijke prijs, waarbij goede service centraal staat en locaties die goed bij het programma zullen aansluiten. Liever kiezen voor wat meer luxe? Dan kun je het beste gaan voor comfort. We garanderen jou dan telkens een bijzondere uitstraling, schitterend uitzicht, een unieke charme van de kamers of opvallende service met oog voor detail. 

Voordelen Alaska reizen met Wild Alaska: 

  • Tot in de puntjes voorbereide reizen
  • Unieke ervaringen en schitterende bezienswaardigheden
  • Kwaliteit overnachtingen
  • Keuze uit budget of comfort reizen
  • Reis wordt helemaal op maat georganiseerd 
  • Inclusief gedetailleerd routeboek
  • Alle informatie is actueel 
  • Reis ontwikkelt door echte kenners en liefhebbers
  • De reis heeft een goede timing 
  • Fantastische reviews van andere reisgenoten 

Wil jij ook genieten van geweldige Alaska reizen? Neem dan contact op met ons WildAlaska.be team of bezoek onze website: wildalaska.be. Tijd voor iets bijzonder, tijd voor een Wild Alaska Adventure! 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn